Mooie verzorgde handen, LiesbethsNails.nl

m

Our Salon

Behandelingen

Liebeths Nails

Behandelingen

Gellak
Liesbeths Nails

Gellakken

Mooie kleuren gellakken die langer en beter blijven zitten dan een gewone nagellak. Mooi op de natuurlijke nagel of als afwerking op een kunst/verlengde nagel. Lakken in alle soorten kleuren met/zonder glitter met een matte/glanzende top coat als afwerking voor een langer houdend resultaat. Tevens ook te plaatsen op de teennagels waar deze wel tot 5 a 6 weken blijft zitten.

Liesbeths Nails

Wat is een BIAB treatment?

Dromen jij of je klanten over lange, sterke en gezonde nagels? Dan is een BIAB behandeling echt iets om je in te verdiepen. Dankzij een BIAB treatment komen de nagels in topconditie en kunnen de nagels optimaal groeien. Je geniet met de leuke BIAB kleuren bovendien een paar weken lang van mooie, verzorgde nagels. Wil je weten wat is BIAB nagels precies en wat zijn de mogelijkheden met BIAB? Lees dan snel verder.

Wat is BIAB?

BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle,. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB is een gel die in feite al een base en primer bevat. Ook is BIAB niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, omdat de gel eraf te soaken is. BIAB nails zijn hierdoor populair en geschikt voor iedereen.

Het effect van BIAB op je nagels

Het effect van BIAB nails is dat de natuurlijke nagels de kans krijgen om te groeien, aan te sterken en gezonder te worden.BiaB nagels zijn hierdoor ook super geschikt om als basecoat te dienen voor gellak. In dit geval voer je de BIAB nagels behandeling uit voordat je gellak gaat aanbrengen. Een andere optie is om de BIAB behandeling te combineren met een nagelverlenging. Doordat BIAB zo stevig is, kan het prima gebruikt worden in combinatie met nageltips of sjabloontjes.

Biab Behandeling
Liesbeths Nails

Verlenging/Overlay met Fiber of Next Gel

Met FIAB creëer je extreem stevige én natuurlijk ogende nagels. De Fiber in a Bottle hecht optimaal, ook als de nagel oneffenheden vertoont. Fiber nagels zijn hierdoor ideaal voor mensen met dunne, broze en beschadigde nagels. Ook als je een nagelverlenging wilt uitvoeren of overlay wilt creëren is FIAB de perfecte oplossing. De Fiber in a Bottle is bovendien makkelijk te appliceren, praktisch in gebruik én eenvoudig te verwijderen. Next Gel de gel waar de combi van acryl en gel samenkomt en door de bijpassende liquid met een aangename geur goed te gebruiken is bij verlenging en overlay. Dit product voelt aangenaam tijdens het vijlen en licht aan op de nagel. Over beide producten kan gewerkt worden met gellakken, en nailart producten.

Liesbeths Nails

Nailart

Wil je nu eens totaal iets anders dan de nagels in kleur denk dan eens aan nailart. Alle kleuren zijn te combineren met elkaar en we kunnen dit bewerken met glitter, steentjes, folie of stickers, lijnen, je kan het zo gek niet bedenken om iets unieks te hebben passend bij het jaargetij of feestje ect.

c
c
Liesbeths Nails

Manicure

Tijd voor verzorgde handen doormiddel van een handbad, nagelriemen terugduwen en bijknippen waar nodig is in combinatie van de nagels veilen en polijsten. Zachte scrub behandeling en hand massage. Afgerond met een olie op en om de nagels.

Liesbeths Nails

Maak uw afspraak

Maandag

Closed

Dinsdag

9:00 - 17:00 | 18:30 - 20:30

Woensdag

9:00 - 17:00

Donderdag

Closed

Vrijdag

9:00 - 13:00

Zaterdag

Closed

Zondag

Closed

* Feestdagen uitgezondert

  Top
  m

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen feed gevonden.

  Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.