Mooie verzorgde handen, LiesbethsNails.nl

Our salon

Verzorging


Verzorgen van uw handen en nagels.

De juiste verzorging is belangrijk voor de kwaliteit en behoud van uw nagels. Ook voor eventuele vervolgbehandelingen is het belangrijk om uw nagels in goede conditie te houden.


Openingsijden

Maandag

Closed

Dinsdag

9:00 - 17:00 | 18:30 - 20:30

Woensdag

9:00 - 17:00

Donderdag

Closed

Vrijdag

9:00 - 13:00

Zaterdag

Closed

Zondag

Closed

Verzorging van handen en nagels.

Verzorgen van onze handen en nagels lijkt zo vanzelfsprekend maar voor velen is dit niet het geval. We werken met onze handen, zitten in het water, tuinieren ermee alom we doen alles met onze handen als het op bovenstaande gaat. Hoe verzorg je je handen dan? En wat ook te doen met de verzorging van de nagels. Allereerst door deze met liefde te behandelen dus nitril handschoenen gebruiken bij grove werkzaamheden en bij schoonmaakwerkzaamheden. Niet aan nagels en huid te bijten of te trekken. Dit veroorzaakt wondjes en geeft bacteriën de kans om ontstekingen te veroorzaken. Moeilijk voor de doorgewinterde nagelbijter!! Ja maar neem dan contact op met een nagelstyliste om eens te kijken naar een oplossing die bij je past. Denk aan een BiaB behandeling en dit een tijdje te herhalen om er voor te zorgen dat de natuurlijke nagel weer goed groeit en toonbaar is. Ook het laten aanbrengen van een gelpolish is een optie. In mijn salon zijn er verschillende opties mogelijk om hier een terugkom programma voor op te stellen. Vijl de nagels altijd korter of bij een haakje met een fijne vijl en knip niet onnodig dit is niet nodig als je het bijhoudt. Gebruik liever een schaartje dan een nagelknipper als de nagels te lang zijn om te vijlen of als je deze niet bij de hand hebt.

Handlotion.

Je handen regelmatig voorzien van een heerlijke handlotion van Dadi’ om de huid soepel en zacht te houden is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld na het handen wassen een goed moment. Tevens is het verstandig om met de eerste zonnestralen ook je handen in te smeren met een zon beschermend product. Om de gezondheid van de nagel te bevorderen is het goed om een nagelriemolie te gebruiken. De huid rondom de nagel kan is kwetsbaar en kan snel beschadigen. Door de olie goed in te masseren word deze soepel en kan je hem voorzichtig naar achter duwen. Zitten ze goed vast dan moet dit vaker gebeuren. Dadi’ Oil is een fijn product om te gebruiken

Scrub.

Tevens kan een scrub van Dadi’ om alle dode huidcellen zo nu en dan ook goed doen voor de handen. Vind je het lastig om dit zo nu en dan te doen dan kan je ervoor kiezen om bij de nagelstyliste een manicure te laten uitvoeren. In de salon bij mij werk ik met de producten van Dadi om de behandeling uit te voeren. In de menulijst onder het kopje behandelingen zie je wat er gedaan wordt. Heb je vragen dan hoor ik dat graag en kunnen we kijken wat we eraan kunnen doen om jouw nagels en handen zo goed mogelijk te verzorgen.

  Top
  m

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen feed gevonden.

  Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.