Mooie verzorgde handen, LiesbethsNails.nl

m

Our salon

Over Ons

Uw nagels verdienen de beste zorg, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij maken van uw nagels ware kunstwerken

Maak kennis met onze builders in a bottle

Liesbeth de Lange bij haar nagelsalon
Nagelsalon sinds 2024

Even voorstellen

Mijn naam is Liesbeth de Lange en ben na 49 jaar te hebben gewoond in mijn geboortestad Kampen verhuisd voor de liefde in 2022 naar een vaardorp genaamd Wetering midden in de weerribben. Op deze mooie plek kreeg ik weer de rust terug waar ik aan toe was en ben ik gaan nadenken! Wat wil ik zelf nou? Onze vier volwassen kinderen zijn op de jongste na allemaal de deur uit en hebben het goed, een baan waarin ik mij bevond waar veel tijd en onrust in te vinden was in de zorg dat ging niet meer. Al snel kwam naar boven dat er iets kriebelde wat altijd al een wens was vanbinnen. Dat was een nagelsalon op te richten waar ik nu eindelijk de tijd en ruimte voor kreeg. Opleiding in dit vakgebied met verschillende diploma’s had ik al 18 jaar geleden al gedaan, dus na wat trainingen met nieuwe producten was het oppakken van dit beroep snel gerealiseerd. Samen met Bert (mijn partner) zijn we druk bezig geweest om de hooiberg deels om te bouwen tot salon. Los van dit alles genieten we van de omgeving ons mooie verbouwde huis en de kinderen. Gezellig op pad nieuwe plekken ontdekken en het leven vieren met veel humor en een lach maar ook soms een traan zoals dat gaat in het leven. Blij zijn en genieten van alle mensen om ons heen daar gaat het om zingend het leven door o.a. met popkoor Energy uit Steenwijkerwold en thuis dat is naast de salon een van mijn bezigheden die ik doe in mijn vrije tijd. Hoe mooi is het dat ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk maak en dat ook nog steeds zo voelt.

Onze Momenten

Op naar vele mooie momenten met klanten die ieder hun eigen verhaal hebben waar ik zo van geniet. Van mooie, serieuze, leuke, vrolijke gesprekken daar krijg ik energie van dus hoop dat dit nog een hele tijd gaat doorgaat. Wees welkom allemaal en kijk naar wat er mogelijk is.

Eigenaresse van Liesbeths Nails & More.

Liesbeth de Lange

wat vinden onze klanten

Klanten reviews

c
Jennifer

Deze nagelsalon heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik was op zoek naar een plek waar ik niet alleen mijn nagels kon laten verzorgen, maar ook kon genieten van een ontspannende ervaring. En dat is precies wat ik heb gekregen. De sfeer was zo rustgevend en de nagelstyliste was zeer bekwaam. Liesbeth luisterde naar mijn ideeën en adviseerde me over de beste opties voor mijn nagels. Het eindresultaat was prachtig. Ik zal absoluut terugkomen voor meer behandelingen

c
Jolien

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was bij Liesbeths Nails! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me verwend en verzorgd. Liesbeth was ontzettend vriendelijk en professioneel. Liesbeth luisterde echt naar mijn wensen en leverde precies het resultaat waar ik op hoopte. Mijn nagels zien er prachtig uit en de kwaliteit van de producten is duidelijk merkbaar. Ik zal zeker terugkomen en deze salon aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardige nagelverzorging!

c
Isabella

Wat een geweldige ontdekking! Deze nagelsalon overtrof al mijn verwachtingen. Niet alleen zijn de faciliteiten modern en schoon, maar het straalt ook een warme en gastvrije sfeer uit met uitzonderlijk mooi uitzicht. Liesbeth is echt bekwaam en deskundig; ze nam de tijd om mijn wensen te begrijpen en adviseerde me over de beste opties voor mijn nagels. Het eindresultaat was verbluffend - ik heb nog nooit zulke mooie nagels gehad! Ik kan deze salon ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een topervaring in nagelverzorging

Nagelsalon

Contact

Neemt u vrijblijvend contact op.

Onze Salon, LiesbethsNails

  Top
  m

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen feed gevonden.

  Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.